Продукти и решения

SecureTower
SecureTower

Falcongaze Secure Tower е решение за защита от изтичане на данни (DLP) и анализ на поведението на потребителите (UBA). В допълнение решението предлага и висококачествени инструменти за контрол и оптимизиране на бизнес процесите. С това можем да бъдем полезни както на ИТ специалистите в организацията, така и на отдел „Човешки ресурси”.

Научи повече
Darktrace
Darktrace

Darktrace е водеща в световен мащаб компания за киберзащита на базата на изкуствен интелект. С хиляди клиенти по цял свят, основаната на изкуствен интелект Enterprise Immune System открива и се бори срещу кибер-атаките в реално време. Самообучаващата се технология защитава облака, SaaS, корпоративните мрежи, IoT и индустриалните системи срещу кибер атаки и уязвимости, от вътрешни заплахи и рансъмуер, до прикрити и тихи атаки.

Научи повече
MailStore
MailStore

MailStore е специализиран софтуер за архивиране на имейли, без значение вида на пощенския сървър. Освен че съхранява всички имейли в момента на пристигането/изпращането им, решението спестява от мястото за съхранение, компресирайки данните до 70%, помага за постигане на съответствие с GDPR и ви дава възможност бързо и лесно да търсите в архива конкретен имейл.

Научи повече
WatchGuard
WatchGuard

WatchGuard са визионер в квадранта на Gartner за мрежова сигурност. Разработваните от тях защитни стени, точки за достъп и мултифакторна автентикация, в комбинация с изключително надеждна и иновативна софтуерна технология са оценени по достойнство от хиляди потребители по света.

Научи повече
Axigen Messaging
Axigen Messaging

Axigen Business Messaging е цялостно решение за съобщения в мрежата, осигуряващо пълно предимство на комуникацията по имейл, интегрирано в интелигентно и сигурно решение, базирано на мощен пощенски сървър за бизнес и предоставяне на услуги за ISP.

Научи повече
Trend Micro
Trend Micro

Trend Micro предоставя защита от ново поколение на своите клиенти. XGen ™ security е нов клас технология за защита, която е насочена към пълната гама от постоянно променящи се заплахи - сега и в бъдеще. Защитете хибридния облак, мрежата и крайните си точки.

Научи повече